Nieuws & Persberichten

Logotool: handig hulpmiddel voor keurmerkhouders Barometer Duurzame Bloemist

SMK faciliteert een online logotool voor de Barometer Duurzame Bloemist. Via de tool ontvangen keurmerkhouders het logo van de Barometer Duurzame Bloemist met hun individuele registratienummer.

Het certificatieschema voor de Barometer Duurzame Bloemist ('specifieke eisen B2B vanaf 2020', hoofdstuk 3.9) geeft instructie over het gebruik van het logo. Bij gebruik van het logo van de Barometer Duurzame Bloemist is het verplicht om het unieke registratienummer van de keurmerkhouder te vermelden. Ook zijn er richtlijnen wat betreft tekstgrootte, lettertype en kleuren. 

Logotool voor keurmerkhouders Barometer Duurzame Bloemist

Nu is er de online logotool voor keurmerkhouders van de Barometer Duurzame Bloemist. De tool is te gebruiken door gecertificeerde bloemisten met de status Brons, Zilver en Goud. De bloemist vraagt via de tool het logo van de Barometer Duurzame Bloemist aan met daarbij hun unieke registratienummer. Na goedkeuring van de aanvraag ontvangt de bloemist hun unieke logo in groot en klein formaat in png en jpg bestanden. Hoe dit logo gebruikt mag worden is beschreven in het certificatieschema.  

Instructies logotool 

  • Open de logo tool op de website
  • Vul de volgende gegevens in: naam, bedrijfsnaam, e-mailadres voor ontvangst logo's, het registratienummer van het certificaat en het niveau
  • Druk op 'Vraag logo aan'

De aanvraag wordt in behandeling genomen door SMK. Na verificatie van het registratienummer ontvangt de keurmerkhouder het logo met eigen registratienummer per opgegeven e-mail. 

Terug naar overzicht