Nieuws & Persberichten

Bloem Diezijn gecertificeerd Duurzame Bloemist

Bloem Diezijn in Schagen kreeg donderdag uit handen van wethouder Jelle Beemsterboer het zilver certificaat Duurzame Bloemist uitgereikt.

Super blij zijn Nicole Rodenburg en haar team met het certificaat waarvoor zij de afgelopen jaren hard hebben gewerkt. Achter de schermen hebben zij de inkoop en bedrijfsvoering duurzamer gemaakt aan de hand van een checklist van de Barometer Duurzame Bloemist, die zij als opstap hebben gebruikt voor de certificatie.

Een duurzaam assortiment bloemen, groene energie, LED verlichting, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en duurzame bezorging waren er een onderdeel van. Afgelopen maand is een administratieve en visuele audit uitgevoerd door een onafhankelijke partij. Deze audits hebben als resultaat dat zij zilver zijn gecertificeerd. 

'Wat ik met certificering wil bereiken? Ten eerste vind ik dat we met onze tijd mee moet gaan. En ten tweede kan ik met volle overtuiging zeggen dat certificering met de Barometer Duurzame Bloemist ervoor heeft gezocht dat de de producten en diensten van Bloem Diezijn duurzamer tot stand zijn gekomen. Dat is toch beter voor ons allemaal, voor mens en milieu!', aldus Nicole. 

Meer informatie:

Terug naar overzicht