Richtlijnen en download logo

Voor uitgebreide instructie over het gebruik/toepassing van het Barometer logo in communicatie uitingen verwijzen wij naar de Specifieke eisen in het certificatieschema van de Barometer Duurzame Bloemist. Via de Logotool op deze pagina kunnen gecertificeerde bloemisten hun logo opvragen.

  • Toepassing van Barometer (logo)uitingen is uitsluitend toegestaan indien bij de (logo)uitingen het behaalde certificatieniveau is vermeld (Brons, Zilver, Goud).
  • Indien het Barometer logo wordt gebruikt, is vermelding verplicht van het unieke registratienummer van de certificaathouder dat is toegewezen door de certificatie-instelling.
  • Bij het unieke registratienummer moet altijd de naam of afkorting van de certificatie-instelling staan vermeld (voorbeeld: ABC1234567).
  • Het niveau en het unieke registratienummer kunnen worden gezet uit de Arial Regular, 75% zwart (in Word: kleur zwart, lichter 25%).
  • Het Barometer logo bij voorkeur niet smaller afbeelden dan 50mm. Bij deze breedte is het lettercorps Arial Regular 7pt.

Ontvang het logo via deze Logotool

Vul het onderstaande online formulier in voor ontvangst van het logo van de Barometer Duurzame Bloemist mét het individuele registratienummer (bijvoorbeeld SGS 1234567). Na onze goedkeuring sturen wij hoge en lage resolutie bestanden met de verschillende varianten van het logo (JPG en PNG). AI- of EPS-bestanden van het logo kunt worden aangevraagd via een e-mail aan wuljee@smk.nl.